Ammattini kautta näen usein kuinka tärkeässä roolissa aktiivinen elämäntapa ja liikunta ihmisten elämässä ovat. Sen näkee samalla tavoin nuoren innokkaan urheilijan kuin iäkkään, mutta edelleen aktiivisen kuntoilijan silmistä – ilon, itsepystyvyyden sekä hyvän terveyden kertymisen. Opittujen elämäntapojen keskeinen merkitys koetaan valitettavasti myös silloin, kun mahdollisuus harrastaa itselle tärkeää lajia menetetään. Haluan antaa panokseni sen eteen, että mahdollisimman moni ihminen tuntisi liikunnan hyödyt kehossaan ja samaan aikaan yhä useampi voisi välttyä harjoitteluun liittyviltä vammoilta.

Tämän blogin tarkoituksena on avata keskeisiä asioita niin fysioterapeutin kuin juoksuharrastajankin silmien lävitse. Olen polkuja juokseva nainen, mutta myös vaimo ja 4-vuotiaan pojan äiti. Tämän vuoksi osa kirjoituksista tulee koskettamaan myös naisten ja lasten liikuntaan ja urheiluun liittyviä kysymyksiä.

Polkujuoksu on kasvattanut viime aikoina hurjasti suosiotaan ympäri maailmaa. Yhtä lailla eksponentiaalisesti on kasvanut liikuntamuotoa koskevien tieteellisten julkaisujen määrää. Blogistani voit lukea polkujuoksua koskevaa, mielenkiintoista tutkimustietoa maailmalta.

Jos sinulla herää kysymyksiä tai ehdotuksia aiheista, voit kommentoida kirjoituksia tai lähettää minulle sähköpostia.

Kategoriat: Polkujuoksu

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *