Fysioterapiapalvelut

HINTA 77€/ 1h

  • Fysioterapia on todettu vaikuttavaksi terapiakeinoksi monien terveysongelmien hoidossa. Autan asiakkaitani tuki- ja liikuntaelinongelmien kanssa. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset ihmiset. Tulosyynä voi olla krooninen tai äkillinne kipu, akuutti vamma tai vaikka leikkauksesta toipuminen. Tyypilliset juoksuvammat ovat rasitusvammoja ja liittyvät harjoitteluun sekä kuormitukseen. On tärkeä tunnistaa mikä harjoittelussa tai kokonaiskuormituksessa on kivun syynä.

Linkki ajanvaraukseen.

Liis Kukkonen

Etäkonsultaatio

HINTA 58€/ 45min

Jos asut toisella paikkakunnalla tai sinulla ei jostakin muusta syystä johtuen ole mahdollista tulla paikan päälle, voit varata myös etäkonsultaation ajan. Etäterapia onnistuu sekä älypuhelimen että tietokoneen välityksellä.

Linkki etävaraukseen.

Fysios Mehiläinen Lihastasapainokartoitus

HINTA 84€ /1h.

Lihastasapainokartoituksilla selvitetään urheilijan tai kuntoilijan kehon hallintaa, sekä kuormittumista. Puutteellinen tai väärä kuormittaminen aiheuttaa usein rasitusvammoja, sekä altistaa urheiluvammoille (lihaskrampit ja repeämät, rasitusmurtumat, nivelvammat, penikkavaivat, selkäkipu ym).

Rasitusvammat ovat usein ennaltaehkäistävissä hyvällä valmennuksella ja huolellisella kuormittumisen analysoinnilla.

Lihastasapainokartoitus sisältää:

  • Nivelten liikekontrollin testauksen (alue, liikesuunta, teho)
  • Motorinen kontrolli vs. voima/nopeus kontrolli
  • Nivelten liikkuvuudet ja kompensaatiot (ylä-, keski- ja alavartalo)
  • Lihas- ja hermokudoksen liikkuvuus, kompensaatiot
  • Henkilökohtainen palaute sekä yksilölliset harjoitteet

Testaaminen perustuu uusimpaan tutkittuun tietoon kehon toiminnasta liikkeen aikana. Useat rasitusvammaan johtavat syyt ovat havaittavissa ennen varsinaisia oireita.

Varataksesi ajan lihastasapainokartoitukseen, ole yhteydessä sähköpostitse liis.kukkonen[at]mehilainen.fi